Retur- och utbyteservice

När du handlar på Shus.se erbjuder vi alltid 14 dagars full returrätt på varorna, från och med dagen efter att de mottagits.

Om du vill returnera en produkt är det bara att skriva ut och fylla i vår retursedel och skicka den till oss tillsammans med varan och en kopia av fakturan, om du har den. Kontakta först Shus.se kundtjänst via mail innan retur, vänligen ange ditt ordernummer.

Obs: Vi tar bara emot paket som skickas direkt till returadressen, returer som skickas via utlämningsställen och paket skickade per postförskott tas inte emot.

Varor Som ska returneras måste vara i originalförpackning och säkert förpackade. Som kund hos oss måste du själv betala returfrakten.

När varan har mottagits och kontrollerats, återbetalas köpesumman till ditt konto inom högst 14 dagar. Vi återbetalar pengarna till samma betalkort som användes vid köpet. Observera att det kan ta upp till två bankdagar innan pengarna har gått in på ditt konto.

Läs mer om våra handels- och leveransvillkor här.

En retur kan ta upp till 14 dagar att behandla efter mottagandet. Observera att du som kund är ansvarig för att vi tar emot paketet / varorna. spara track and trace-numret så att paketet kan följas så att du kan bevisa din retur. Skicka den returnerade varan så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att du ångrat dig.

Obs: Du kan förlora ditt köpbelopp helt eller delvis. Detta händer om varans värde försämras eftersom:

  • Du har tagit varan i bruk.
  • Varan har skadats medan du ansvarat för den.
  • Du har hanterat varan på ett annat sätt än vad som varit nödvändigt för att du ska kunna bestämma artikelns art, egenskaper etc.
  • Duinte har följt de begränsningar av ångerrätten som följer av försegling, artikeltyp etc.

Returadress

Alla försändelser till Shus.se måste ske med leverans, vi hämtar inte ditt paket på posten.

HK Medie Group ApS

Tømmergade 15

DK-6830 Nørre Nebel

Det är viktigt för oss att de varor du får är felfria vid leverans. Du har 2 års garanti på alla produkter för tillverknings- och materialfel (defekter). All handel på Shus.se omfattas av köplagen, inklusive felreglerna.

Om du oväntat får en defekt vara kontaktar du vår kundtjänst på kontakt@shus.se eller Tel. +45 25 94 24 84 (vardagar 10.00-12.00) så snart som möjligt och ger en detaljerad beskrivning av felet, gärna med fotodokumentation om möjligt.

Därefter kommer det att vara möjligt att få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller en prisreduktion, beroende på den specifika situationen. Detta förutsätter naturligtvis att reklamationen är berättigad och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning eller annat skadligt beteende.

Reklamationsrätten omfattar inte defekter, skador eller slitage, direkt eller indirekt orsakade av felaktig användning, dåligt underhåll, våld eller obehörig störning.

Obs: kontakta alltid vår kundserviceavdelning vid klagomål.

Lagstiftningen uttrycker att du måste reklamera inom en “rimlig tid”. Vi rekommenderar att våra kunder tar upp klagomål så snart som möjligt, så att vi tillsammans kan lösa felet så snabbt som möjligt.